Haku

Henkilöstön yhteystiedot

Lue lisää »

Pysäköinti

Lue lisää »

Lataa mobiilikartta

Lue lisää »

Opastus

Joensuun Tiedepuisto koostuu kuudesta lähekkäin sijaitsevasta rakennuksesta. Rakennukset on numeroitu ja niillä on oma numero- ja kirjainyhdistelmä. Jokaisella rakennuksella on lisäksi oma värikoodinsa. Samat väri-, numero- ja kirjainkoodit toistuvat kaikissa opasteissa, jolloin oikean paikan löytäminen on helppoa ja loogista.

Oviteippauksin merkittyjen pääkulkureittien (1. kerros) ovet ovat auki virka-aikana klo 7.40 -16.30. Virka-ajan ulkopuolella rakennuksista pääsee aina ulos ja hisseillä kulkemaan alas. Hätätilanteessa käytä portaita!

Tiedepuistolla toimivien yritysten sijainnin löydät yritysrekisteristä >>.

Tilat ja palvelut

Kokoustilat

 • Aino1-rakennus3. krs

  Aino

  1-rakennus, 3. krs

  kokoushuoneet

  Aino on pieni, mutta sitäkin toimivampi tila – varsinkin kun puhutaan vapaamuotoisista pienistä palavereista, kehityskeskusteluista tai sparraushetkistä. Aino soveltuu erinomaisesti myös yksilötyöskentelyyn tai work shop -käyttöön.

  Avaa tilan tiedot »

 • Apollo4B-rakennus1. krs

  Apollo

  4B-rakennus, 1. krs

  isot tilat

  Apollo soveltuu vapaamuotoisiin tilaisuuksiin. Tilasta löytyy 3 kpl dataprojektoreita ja huippu äänentoistolaitteisto.

  Avaa tilan tiedot »

 • Fortuna4B-rakennus1. krs

  Fortuna

  4B-rakennus, 1. krs

  kokoushuoneet

  Fortunan lounge-henkisessä tilassa on suuri teräväpiirtonäyttö, tyylikäs kulmasohva ja kaksi nojatuolia. Olohuonemainen Fortuna sijaitsee aivan kahvila Forumin läheisyydessä, josta järjestyvät helposti niin makeat kuin suolaisetkin purtavat vapaamuotoisiin kokouksiin tai vaikkapa luoviin ideariihiin. Fortuna sopii erinomaisesti myös erilaisiin illanviettoihin: modernilla äänentoistolla varustettu kodikas tila on kuin tehty esimerkiksi harrastus- tai työporukan elokuva- ja peli-iltoja varten.

  Avaa tilan tiedot »

 • Gaia3B-rakennus2. krs

  Gaia

  3B-rakennus, 2. krs

  kokoushuoneet

  Gaia on viihtyisä kokoustila, jossa saman pöydän ääreen mahtuu hyvin kymmenenkin henkilöä. Ajanmukainen varustelutaso antaa menestymisen eväät kaikenlaisiin agendoihin. Tässä asiallisessa ja business-henkisessä miljöössä ryhti suoristuu kuin huomaamatta ja motivaatio tehokkaaseen työskentelyyn nousee kuin itsestään jo heti sisään astuessa.

  Avaa tilan tiedot »

 • Garage3A-rakennus3. krs

  Garage

  3A-rakennus, 3. krs

  kokoushuoneet

  Kokoustila Garage sijaitsee Coworking-tilojemme yhteydessä 3A-rakennuksen 3. kerroksessa.

  Avaa tilan tiedot »

 • Jupiter4B-rakennus1. krs

  Jupiter

  4B-rakennus, 1. krs

  kokoushuoneet

  Jupiter on varsinainen luksuskokoushuone, johon mahtuu 14 henkilöä pitkän pöydän ääreen. Forum-kahvilan vieressä sijaitsevan tilan sisustuksessa on käytetty korkealuokkaisia kalusteita, kuten nahkaisia työtuoleja ja tammisia pöytiä. Nykyaikainen kokoustekniikka viimeistelee tilakokonaisuuden.

  Avaa tilan tiedot »

 • Kronos3B-rakennus3. krs

  Kronos

  3B-rakennus, 3. krs

  kokoushuoneet

  Pirteän pinkeillä kokoustuoleilla sisustettu Kronos on viihtyisä kokoustila, jossa erilaiset kokoukset, palaverit ja meetingit saadaan vietyä tehokkaasti maaliin. Videotykillä ja valkokankaalla varustettu palaverihuone on oivallinen miljöö päätöksentekoon, keskusteluun ja projektien suunnitteluun sekä ideointiin.


  Avaa tilan tiedot »

 • Louhela-sali1-rakennus1. krs

  Louhela-sali

  1-rakennus, 1. krs

  isot tilat

  1-rakennuksen pääaulasta löytyy Louhela-sali. Tästä auditoriosta löytyy mm. pöytäkone, kaksi dataprojektoria, äänentoisto ja mikrofonit. Jo varauksen teon yhteydessä on hyvä myös mainita tietoteknisistä käyttö- tai erityistarpeista, jotta paikalla on tarpeen mukainen tekninen tukihenkilöstö.


  Louhela-salissa on Teams Rooms -laitteisto, jonka avulla hybridikokoukset onnistuvat vaivattomasti.
  Näin ollen:
  • Vähennät kokousvalmisteluun kuluvaa aikaa
  • Nostat IT- ja käyttäjäkokemuksen aivan uudelle tasolle
  • Parannat etäkokoustesi laatua laadukkailla laitteilla

  Kahvit, virvokkeet ja pienet purtavat hoituvat tilan viereen katettavaan tarjoilupöytään vaivattomasti Ravintola Sulo Puistosta. Myös lounaan järjestäminen vieraille onnistuu helposti pidempien seminaarien tai kokousten kohdalla kyseisessä ravintolassa.

  Huom! Tilan minimivaraus on 3 tuntia.


  Avaa tilan tiedot »

 • Mercurius4B-rakennus1. krs

  Mercurius

  4B-rakennus, 1. krs

  kokoushuoneet

  Mercurius on valoisa ja tilava luksuskokoushuone, johon mahtuu 14 henkilöä pitkän pöydän ääreen. Tilan sisustuksessa on käytetty korkealuokkaisia kalusteita, kuten nahkaisia työtuoleja ja tammisia pöytiä. Tyylikäs tila on erinomainen paikka asiallisille kokouksille ja meetingeille, joissa aika tulee käyttää tehokkaasti.

  Avaa tilan tiedot »

 • Minerva4B-rakennus1. krs

  Minerva

  4B-rakennus, 1. krs

  isot tilat

  Minerva on dataprojektorilla ja laadukkaalla äänentoistojärjestelmällä varustettu tila, joka sopii oivallisesti kokous-, seminaari- ja koulutusympäristöksi suuremmillekin ryhmille. Minerva on moderni luokkamainen koulutustila, joka toimii loistavasti myös esim. workshopkäytössä.

  Avaa tilan tiedot »

 • Oasis-sauna3A-rakennus4. krs

  Oasis-sauna

  3A-rakennus, 4. krs

  saunat

  Kaveri- ja työyhteisöt, seminaariväki ja ahkerat kouluttautujat – Oasis-sauna tarjoaa lämpimät löylyt ja viihtyisän miljöön porukoille kuin porukoille. Uniikkiin, pyöreään saunaan mahtuu kerralla noin 12 kylpijää.

  Saunatiloissa on valmiina pyyhkeet ja laudeliinat sekä jääkaappi saunaeväille ja -juomille. Tilan läheisyydessä on myös keittiö ja kahvila, jotka ovat vieraiden käytössä saunatilaisuuksissa. Huom. Astioita ei ole tiloissa valmiina.

  Huom. Takan käytöstä tulee sopia aulapalvelun kanssa etukäteen.

  Avaa tilan tiedot »

 • Olympia Lounge3B-rakennus5. krs

  Olympia Lounge

  3B-rakennus, 5. krs

  isot tilat

  Olympia Lounge on tunnelmallinen, olohuonemainen tila, joka sopii loistavasti rentoihin kokouksiin, luoviin työpajoihin ja viihtyisiin illanviettoihin. Olympian bonus on varsinkin kesäaikaan iso katettu terassi. Päivän jälkeen on mukava rentoutua seinän takana sijaitsevan Zeus-saunan lämpimissä löylyissä, jonne mahtuu kerralla kylpemään suurempikin porukka.


  Avaa tilan tiedot »

 • Orange Hall3A-rakennus4. krs

  Orange Hall

  3A-rakennus, 4. krs

  isot tilat

  Orange Hall on muunneltava koulutustila, joka sopii esimerkiksi workshoppeihin. Voit pitää viereisessä Temple of Challenge-tilassa luennot ja pitää workshopit tässä viihtyisässä Orange Hall-koulutustilassa.

  Avaa tilan tiedot »

 • Puisto3A-rakennus1. krs

  Puisto

  3A-rakennus, 1. krs

  kokoushuoneet

  Puisto on viihtyisä, valoisa kokoushuone loistavalla sijainnilla aivan ravintola Sulo Puiston vieressä.

  Avaa tilan tiedot »

 • Serendipity Cafe3A-rakennus4. krs

  Serendipity Cafe

  3A-rakennus, 4. krs

  isot tilat

  Viihtyisä ja valoisa näytöllä ja Soundbar-kaiuttimella varustettu Serendipity Cafe sijaitsee netWork Oasiksen tiloissa Tiedepuiston neljännessä kerroksessa. Serendipity Cafen läheisyydessä sijaitsevan keittiön ja saunan ansiosta tilan monipuoliset käyttötavat moninkertaistuvat. Sauna- tai peli-ilta, ideariihi, rento tiimipalaveri, koulutustilaisuus tai tyhypäivä – puitteet kotoisassa Serendipity Cafessa ovat mitä parhaat hetkiin kuin hetkiin.

  Huomioithan, että astioita ei ole tilassa valmiina.

  Huom. Takan käytöstä tulee sopia aulapalvelun kanssa etukäteen.

  Avaa tilan tiedot »

 • Temple of Challenge3A-rakennus4. krs

  Temple of Challenge

  3A-rakennus, 4. krs

  isot tilat

  Temple of Challenge on ainutlaatuisen näyttävä seminaarisali netWork Oasiksen tiloissa. Salissa on 180 astetta kaartuva valkoinen seinäpinta, johon kuva tuotetaan kahdella projektorilla. Laadukas äänentoistojärjestelmä lisää tilan monikäyttöisyyttä. Avaraa miljöötä pystytään muokkaamaan helposti toiveiden mukaan esimerkiksi viihtyisäksi teatteriksi, avaraksi messutilaksi, juhlavaksi illallissaliksi tai tehokkaan kokouksen pitopaikaksi – eikä intiimin rock-keikan järjestäminenkään muodostu Temple of Challengessa ongelmaksi. Avaruutta ja juhlavuutta tilalle antavat entisestään yhdeksän metriä korkeat ikkunat, joista on upeat näkymät ulos.

  Huom! Minimivaraus 3 tuntia.

  Avaa tilan tiedot »

 • Vellamo1-rakennus2. krs

  Vellamo

  1-rakennus, 2. krs

  isot tilat

  Luokkamuotoinen koulutustila Vellamo sijaitsee 1-rakennuksen 2. kerroksessa lounge-tilan vieressä.

  Avaa tilan tiedot »

 • Victoria 14B-rakennus1. krs

  Victoria 1

  4B-rakennus, 1. krs

  kokoushuoneet

  Victoria 1 on 20 hlön tila, jossa on muunneltavia kalusteita 10 henkilölle sekä 10 hengen kokouspöytä. Modernit ja viihtyisät kokoustilat Victoria 1 ja 2 voidaan yhdistää 30 hlön tilakokonaisuudeksi helposti siirtoseinällä. Molemmissa tiloissa on omat, suuret teräväpiirtonäytöt ja laadukas äänentoistojärjestelmä, mikä lisää tilojen monikäyttöisyyttä. Avarat, suurilla ikkunoilla varustetut tilat tarjoavat loistavat puitteet mm. koulutuksille, projektipäiville tai tiimityöskentelylle. Huom! Aulapalvelu huolehtii siirtoseinästä tarvittaessa.


  Avaa tilan tiedot »

 • Victoria 24B-rakennus1. krs

  Victoria 2

  4B-rakennus, 1. krs

  kokoushuoneet

  Victoria 2 on 10 hlön valoisa kokoustila pienemmän porukan kokouksiin tai koulutuksiin.
  Modernit ja viihtyisät kokoustilat Victoria 1 (20hlöä) ja Victoria 2 voidaan yhdistää suureksi 30 hlön yhtenäiseksi tilakokonaisuudeksi helposti siirtoseinällä. Molemmissa tiloissa on omat, suuret teräväpiirtonäytöt ja laadukas äänentoistojärjestelmä, mikä lisää tilojen monikäyttöisyyttä. Avarat, suurilla ikkunoilla varustetut tilat tarjoavat loistavat puitteet mm. koulutuksille, workshopeille tai tiimityöskentelylle.

  Avaa tilan tiedot »

 • Zeus-sauna3B-rakennus5. krs

  Zeus-sauna

  3B-rakennus, 5. krs

  saunat

  3B-rakennuksen ylimmässä kerroksessa sijaitsevaan Zeus-saunaan mahtuu samanaikaisesti 10 henkilöä. Viihtyisän saunan pehmeisiin löylyihin on helppo yhdistää rento kokous tai illanvietto saunatilan vieressä olevassa Olympia Loungessa, johon mahtuu 20 henkilöä. Olympia Loungen puolella on myös pieni keittiö. Huom! Astioita ei ole tilassa valmiina.

  Avaa tilan tiedot »

 

Saapuminen Joensuun Tiedepuistolle

Tulitpa mistä ilmansuunnasta tai millä kulkuvälineellä tahansa, saapuminen Joensuun Tiedepuistolle on helppoa. Katso oheisesta google kartasta tarkempi sijainti.

Etäisyyksiä:

 • Lentokenttä 11 km
 • Matkakeskus 2,2 km
 • Kuopio 135 km
 • Kajaani 230 km
 • Koli 71 km
 • Helsinki 437 km
 • Lappeenranta 236 km

Saapuminen linja-autolla

Paikallisliikenteen linjat 103 ja 5 kulkevat keskustasta Tiedepuiston ohi Urheilupuistoon ja Linnunlahdelle.

Lisätietoja joukkoliikenteestä: https://jojo.joensuu.fi/ 
Reittiopas: https://joensuu.digitransit.fi/